+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

Transport PLATFORMA

Transport platforma

Compania Anton Trans oferă servicii de transport pe platforme naționale și internaționale .

Oferta se adresează tuturor persoanelor fizice și companiilor care vor să efectueze transporturi de autovehicule noi, rulate sau avariante, în și din România, Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Danemarca, Franța, Belgia, Italia, Cehia, Anglia ș.a.

Serviciile noastre

Suntem mereu la dispoziția voastră

Suntem mereu la dispoziția voastră pentru a vă prelua și duce mașina la destinație în cel mai scurt timp și la cel mai bun cost. Prețurile noastre sunt flexibile, competitive și avantajoase, oricare ar fi ruta pe care ne solicitați serviciul de transport platformă.

Afla mai multe

Serviciile Anton Trans platforma

Preluarea și livrarea mașinilor se face de la adresă la adresă.

Autoturisme Mercedes Sprinter

Prin experiența câștigată în cei 15 ani de activitate am reușit să ne îmbunătățim permanent calitatea și diversitatea serviciilor oferite. Transportul pe platforme este unul pe care îl realizăm cu maximum de responsabilitate și siguranță, oricare ar fi tipul platformei, traseul sau valoarea transportului.

Autoturisme Mercedes Sprinter

Transportul auto pe platformă este realizat cu autoturisme noi, omologate. Se oferă CMR și asigurare pentru fiecare transport efectuat. Preluarea și livrarea mașinilor se face de la adresă la adresă.

Autoturisme Mercedes Sprinter

Prețurile noastre sunt flexibile, competitive și avantajoase, oricare ar fi ruta pe care ne solicitați serviciul de transport platformă. Suntem mereu la dispoziția voastră pentru a vă prelua și duce mașina la destinație în cel mai scurt timp și la cel mai bun cost!

Link-uri utile
TAB AUTO TRANS