+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

Transport PERSOANE

Transport persoane

Suntem o companie serioasă, care oferim cu profesionalism și responsabilitate călătorii cu autocarul și microbuzul în cele mai solicitate locații din Europa și UK.

Anton Trans operează servicii de transport persoane pretutindeni în România, Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Danemarca, Franța, Belgia, Italia, Cehia, Anglia.Operăm curse regulate, săptămânale sau bilunare, în funcție de destinație, pentru toate rutele aflate în ofertă. Realizăm și curse speciale, pentru destinații la cere, pentru care deținem licență.

Servicii de transport intern și internațional

Punem la dispoziția tuturor celor interesați, servicii de transport intern și internațional cu autocare, autobuze și microbuze

Călători

Oricare ar fi scopul călătoriei, în interes de serviciu, pentru a merge la muncă în străinătate, a vizita o rudă sau în scop turistic, Anton Trans vă stă la dispoziție cu o flotă auto numeroasă și diversificată. Dispunem de microbuze VIP de 6+1 locuri și 7+1 locuri, autobuze de pana la 30 locuri, autocare de peste 45 de locuri.

Autocarele, autobuzele și microbuzele

Autocarele, autobuzele și microbuzele noastre sunt dotate și echipate conform celor mai bune standarde actuale. Întreaga bază auto beneficiază de mentenanță permanentă și de revizii la zi. Automobilele sunt curățate și igienizate conform normelor de igienă în vigoare.

Soferi profesionisti

Șoferii noștri sunt calificați pentru toate categoriile auto pe care le utilizăm și dispun de pregătire adecvată. Avem autocare moderne, dotate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Mașinile sunt inspectate tehnic periodic, iar șoferii noștri sunt calificați, profesioniști și cu experiență internațională.

Serviciile noastre

Care sunt avantajele serviciilor de transport național și internațional de persoane oferit de Anton Trans?

Transportul se realizează de la destinație la destinație

Pentru a facilita o călătorie cât mai simplă și sigură, preluarea persoanelor se face de la destinație solicitate spre destinația solicitată, care este inclusă în ruta mijlocului de transport ales.

Dispunem de licențe internaționale pentru toate traseele oferite

Transportul internațional al persoanelor se face în condiții de maximă legalitate, compania dispunând de licențe pentru toate rutele importante.

Transportul este sigur

Asigurăm un transport sigur, cu riscuri minime de accidente sau probleme tehnice. Suntem foarte interesați ca preluarea și ajungerea la destinație a pasagerilor să fie lipsită de riscuri și probleme.

Alegem rute cât mai avantajoase

Pentru a permite călătorilor să ajungă cât mai rapid în locurile dorite, căutăm rute și alternative care să reducă pe cât de mult posibil timpul petrecut pe traseu, fără a neglija locurile de popas sau timpii de odihnă ai șoferilor.

Dispunem de șoferi cu experiență

Șoferii noștri beneficiază de analize la zi și de permise de conducere pentru toate categoriile auto deținute în flotă. Alegem personal pregătit, cu experiență internațională și cu numeroase curse la activ pe traseele alocate.

Oferim bilete de călătorie la prețuri competitive

Prețurile oferite pentru biletele de călătorie sunt în acord cu standardele de încadrare ale autocarelor și sunt foarte competitive. Oferim o călătorie la cel mai bun cost pentru categorie și destinația aleasă.

De ce să alegeți serviciile de transport internațional persoane de la Anton Trans?

Deținem experiența necesară și personal calificat pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și intereselor călătorilor, pe rute internaționale cu autocarul. În cei 15 de activitate am dobândit experiența necesară pentru a putea realiza în cele mai bune condiții serviciile de transport intern și internațional de persoane.

Calitatea călătoriei oferită pasagerilor este foarte importantă pentru noi. De aceea căutăm mereu să venim cu rute noi și oferte cât mai variate și mai avantajoase. Garantăm pentru siguranța și confortul  deplasărilor, oricare ar fi traseul și mijlocul de transport ales.Suntem mereu la dispoziția voastră pentru a vă prelua și duce la destinație la timp și cu cel mai bun cost!

Link-uri utile
TAB AUTO TRANS