+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

Transport COLETE

Transport Colete

Preluarea și transportul coletelor în țări din Uniunea Europeană reprezintă o sarcină pe care o puteți încredința cu încredere echipei de la Anton Trans. Oferim condiții avantajoase de transport, termene de livrare de 2-5 zile, în funcție de destinație, un un preț competitiv și avantajos pentru orice tip de livrare.

Serviciile noastre de curierat internațional și livrare colete extern sunt de tipul door to door și sunt operate cu promptitudine și profesionalism în România, Ungaria, Austria, Germania, Olanda, Danemarca. Coletele pot fi aduse la sediul nostru sau pot fi preluate de la destinație și duse la destinație.

Avem unul dintre cele mai rapide servicii și garantăm pentru siguranța și calitatea transportului internațional de pachete și colete. Putem transporta de la colete mici, fragile, până la colete mari, ce pot include aparatură electrocasnică sau mobilă. Prețul va fi calculat în funcție de greutate, volum și destinația exactă. Dacă aveți aceste detalii despre livrarea ce trebuie făcută, calculul vă poate fi făcut și în urma unei solicitări telefonice sau a completării unui formular.

Serviciile noastre

Avantajele serviciilor de coletărie națională și internațională oferite de Anton Trans

Servicii door to door

Vom prelua coletul de la adresa la care ni se solicită, fie că este vorba de locuință personală, firmă sau depozit și-l vom preda la adresa la care ne este specificată.

Transportul oferit este sigur

Oricare ar fi volumul sau tipul la care se încadrează pachetele, asigurăm un transport sigur, fără riscul de avariere sau de rătăcire pe traseu.

Livrăm în cel mai scurt timp

În funcție de traseu și adresa de destinație, toate coletele preluate de firma noastră ajung în 2 sau 5 zile, în funcție de distanțe, restricții, condiții speciale sau extraordinare ce pot apărea.

Costurile sunt mai mici decât în cazul firmelor de curierat internațional

În cazul în care doriți să livrați un colet de dimensiuni mai mari, la costuri mai avantajoase, serviciul nostru este cea mai ieftină soluție. Afirmația este valabilă chiar și pentru transportul coletelor mici sau fragile.

Dispunem de personal cu experiență

Întrucât serviciul de livrări colete internațional este unul special, ce implică anumite rigori de transport, personalul nostru calificat se ocupă cu experiență și atenție de fiecare pachet.

Transport colete

De ce să alegeți să expediați internațional coletele cu Anton Trans?

În cei 15 de activitate am dobândit experiența necesară pentru a putea îndeplini cu succes toate serviciile de transport și expediție colete în și din străinătate. Pentru ca noi dispunem de personal calificat, cu experiență în coletărie și știm cum să livrăm colete în cele mai bune condiții, reprezentăm o alegere de încredere

Livrarea pachetelor în timp uti

Vă respectăm timpul și bunurile, de aceea asigurăm și garantăm livrarea pachetelor în timp util, în 2-5 zile lucrătoare.

Profesionalism și Responsabilitate

Acționăm întotdeauna cu profesionalism și responsabilitate, oricare ar fi ziua sau ora la care ne solicitați!

Cele mai rapide servicii

Suntem mereu la dispoziția voastră pentru a vă prelua și duce coletele la destinație la timp și cu cel mai bun cost!

Transportam colete mici fragile pana la colete mari

Putem transporta de la colete mici, fragile, până la colete mari, ce pot include aparatură electrocasnică sau mobilă.

Link-uri utile
TAB AUTO TRANS