+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

TRANSFERURI

Transferuri de persoane

Compania Anton Trans oferă serviciul de transferuri de persoane în țară și străinătate.

Oferim servicii premium, realizate de șoferi cu experiență și cu profesionalism. Asigurăm transferul rapid și în timp utili de acasă, de la firmă sau de la aeroport sau din orice altă destinație spre locul unde aveți nevoie.Dispunem de o flotă auto modernă și bine dotată, pentru a asigura confortul și nevoile specifice unui transport de la 6 până la 45 de persoane. Vă putem pune la dispoziție microbuze, autobuze sau autocare, dotate cu scaune rabatabile, aer condiționat, internet WiFi și prize individuale, măsuțe rabatabile, spațiu generos de bagaje.

Serviciile noastre

Suntem foarte de încredere pentru serviciile noastre

Misiunea noastră în curse de transfer este să oferim întreg confortul și suportul de care aveți nevoie pentru a fi lipsiți de stres și a ajunge cât mai rapid la destinația dorită. Calitatea serviciilor și experiența oferită călătorilor sunt foarte importante pentru noi, deoarece reprezintă o bună modalitate de a câștiga aprecierea și de a ne face o recomandare cât mai potrivită.

Afla mai multe

Proces de lucru

De ce să alegeți serviciile de transferuri de persoane de la Anton Trans?

Microbuze VIP 6+1 & 7+1 locuri

Șoferii noștri sunt conducători auto experimentați, care cunosc bine toate rutele și care vă pot ajuta să ajungeți cât mai rapid și în timp util acolo unde doriți

Autobuze de până la 30 locuri

Ținem la prestanță, etichetă și atitudine și dorim să va oferim doare servicii de calitate, la prețuri cât mai competitive.

Autocare de peste 45 de locuri

Oferim servicii profesionale de transfer persoane în și de la orice destinație de la care ne solicitați, din țară și din străinătate

Link-uri utile
TAB AUTO TRANS