+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

Servicii TURISM

Servicii agenții turism

Compania Anton Trans oferă servicii pentru agenții de turism. Suntem un partener de încredere și responsabil

Putem oferi și servicii de transfer persoane sau grupuri de persoane de la aeroport sau de la o locație specificată la cazare și invers.Flota auto Anton Trans dispune de autocare și microbuze de capacități diferite, care pot fi închiriate pentru a oferi servicii complete pentru agențiile de turism interne și internaționale. Ele pot fi folosite pentru a asigura deplasări sigure și confortabile, pe trasee turistice din România, dar și din țări precum Ungaria, Cehia, Austria, Franța, Italia, Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, UK. 

Proces de lucru

De ce să alegeți serviciile pentru agenții de turism oferite de Anton Trans?

Soferi profesioniști, cu experiență internațională,

Serviciul va fi asigurat doar cu șoferi profesioniști, cu experiență internațională, care cunosc foarte bine traseele și care pot contribui la a oferi tuturor pasagerilor o călătorie sigură, plăcută și lipsită de evenimente nedorite.

Curse și confort la cele mai bune standarde

Dispunem de licențe și de tot ce este necesar pentru a oferi curse și confort la cele mai bune standarde din acest moment. Suntem serioși, responsabili și profesioniști, motiv pentru care multe agenții de turism aleg să lucreze cu noi.

Închiriere de autocare și microbuze la cerere

Închirierile de autocare și microbuze se pot face la cerere, luând în calcul tipul de autoturism, capacitatea, dotările și facilitățile oferite. Întreaga noastră bază auto include autocare echipate cu scaune rabatabile, instalație de aer condiționat, etc .

Abilitatile noastre

Experiența și abilitățile noastre profesionale

Întrucât operăm curse naționale și internaționale de mai bine de 15 ani și compania noastră deține o flotă auto suficient de diversificată și șoferi cu experiență internațională, puteți lucra cu noi cu încredere. Oferta noastră este flexibilă și adaptată, oricare ar fi solicitarea și numărul de pasageri pentru care se dorește transportul.

Călătorii sigure

100%

Partener profesionist în transportul intern și internațional

90%

Soluții adaptate și costuri avantajoase

95%

Mereu la dispoziția voastră

93%

Autoturismele noi, moderne

85%
Link-uri utile
TAB AUTO TRANS