+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

INCHIRIERI

Inchiriere autocare , microbuze, VIP

Compania de transport Anton Trans vă pune la dispoziție servicii de închiriere autocare și microbuze pentru călătorii.

Compania de transport Anton Trans vă pune la dispoziție servicii de închiriere autocare și microbuze pentru călătorii, excursii și transferuri de persoane în țară și în străinătate. Oferta este flexibilă și se adresează grupurilor organizate, instituții, școli, firme, agenții de turism etc.

Serviciile noastre

De ce să alegeți serviciile de închiriere microbuze și autocare de la Anton Trans?

Cele mai bune standarde

Dacă doriți să beneficiați de o călătorie cât mai confortabilă, la cele mai bune standarde, fără stres și în siguranță alegeți serviciile de închirieri microbuze și autocare Anton Trans. Oferta noastră este adaptabilă și flexibilă, în măsură să răspundă unei mari varietăți de nevoi și preferințe.

Microbuze VIP

Putem închiria de la microbuze VIP, până la autobuze pentru excursii de 1 zi pentru școli, grădinițe, instituții private de învățământ. Oferim și asigurăm varietate, prețuri corecte și avantajoase, o paletă de opțiuni în condiții cât mai sigure și rapide. Clienții ne recomandă pentru seriozitate, promptitudine și profesionalism.

Călătorii interne și internaționale

Dispunem de tot ce aveți nevoie ca bază materială și resurse umane pentru a garanta călătorii interne și internaționale pentru orice destinație și buget.Suntem mereu la dispoziția voastră pentru a vă închiria autocare și microbuze și a vă duce la destinație pe cel mai bun traseu, în cel mai scurt timp și cu cel mai bun cost!

Proces de lucru

Dispunem de o flotă modernă și diversificată

Toate mijloacele de transport persoane sunt noi sau îmbunătățite

Toate mijloacele de transport persoane sunt noi sau îmbunătățite, pentru a fi aduse la cele mai actuale și înalte standarde de confort și clasă. Ele sunt spațioase, dotate cu scaune rabatabile, instalație de aer condiționat, sisteme audio-video, prize individuale, internet WiFi, microfon pentru ghid etc.

Flotă modernă și diversificată

Dispunem de o flotă modernă și diversificată, cu posibilitatea de a asigura transport VIP, transport pentru grupuri de la 6-8 persoane, până la grupuri de peste 45 de persoane. Transport solicitat, în funcție de nevoi, poate fi efectuat cu autocare de capacitate mică, cu 6+1 sau 8+1 locuri, autobuze de până la 40 de persoane și autocare.

Întregul parcul auto este verificat și întreținut periodic

Serviciile pot fi adaptate pentru a răspunde tuturor nevoilor și organizării unor evenimente extraordinare. Prețurile sunt flexibile și pot fi negociate în funcție de toate detaliile implicate, astfel încât să puteți obține o ofertă care să se încadreze cât mai bine bugetului disponibil sau dorit. Întregul parcul auto este verificat și întreținut periodic, pentru a evita orice risc de defectare sau de accidente.

Link-uri utile
TAB AUTO TRANS