+40745025554

Program Call Center
L-V : 08.00-21.30 | S-D: 08.00-23.00 D

Despre noi

Despre noi

Compania Anton Trans activează pe piață și deține o experiență de peste 15 ani.

Firma investește continuu în asigurarea calității transportului, diversificarea flotei și îmbunătățirea condițiilor oferite de baza auto, achiziția de noi autocare, autobuze și microbuze, în măsură să sporească siguranța și confortul pasagerilor, oricare ar fi ruta și varianta aleasă.

Compania Anton Trans oferă servicii de transport extern de persoane și colete în și din România, Ungaria, Germania, Olanda, Belgia, Austria, Danemarca, UK. Destinația călătorilor este la adresă, în condiții clar specificate și la standarde internaționale. Pasagerii dispun de mijloace moderne de verificare a rutelor, disponibilității locurilor și rezervare a biletelor de călătorie.

Viziune

Dorim să ne diversificam și îmbunătățim oferta pentru a oferi tuturor clienților interesați, exact serviciu pe care și-l doresc, fie că este vorba despre o rută internațională, de un traseu național sau de un transport la cerere.

Misiune

Căutăm soluții pentru servicii la standarde cât mai înalte pentru fiecare categorie, confort sporit, rute mai multe și mai sigure, o ofertă la cel mai competitiv și avantajos preț.

Valori

Ceea ce ne ghidează în întreaga activitate include: pasiune pentru domeniul transportului și serviciilor pentru călători profesionalism și responsabilitate în tot ceea ce oferim siguranța condusului și seriozitatea ofertei accesibilitate și confort pentru toți.

Avantajele serviciilor Anton Trans:

Link-uri utile
TAB AUTO TRANS